kineski spioni

Свет

Во Брисел делуваат стотина руски и кинески шпиони

А1он
Околу 450 шпиони, руски и кинески, моментално делуват во Брисел, предупреди Европската служба за надворешно делување (ЕЕАС). Одделот за внатрешна безбедност на Европската служба за