kidnaperi

Македонија

Објава за киднапери на деца направи паника – МВР демантира, ниту едно дете не е одземено, веста е лажна

Анита Петровска Рајковиќ
На социјалните мрежи ноќеска масовно се споделуваше фотографија за наводни киднапери на деца кои се движат низ Македонија. Кружеа драматични апели да внимавате на децата,