kamion na plostad

Македонија

Повторно пропадна камион во подната фонтана од 2,5 милиони евра на Плоштад Македонија

А1он
Камион повторно пропадна во подната фонтана на Плоштад Македонија. Службите од ЈП„Водовод и канализација“, во чија надлежност е одржувањето на фонтаните, најавија известување за инцидентот