kafe bar intermeco

Македонија

Казни од 13.000 евра за Интермецо и за Мош за прегласна музика

А1он
Општина Центар извршила контроли на бучавата од угосителскиот објекти на нејзината територија и казнети се угостителскитое објекти Интермеци и Мош. – Акциите се спроведоа на