izvori 2020

Македонија

Зибери се залага за задолжителни часови по албански јазик од петто одделение

А1он
Кандидатот на ДУИ за премиер Насер Зибери изјави дека негова заложба во првите 100 дена на функцијата ќе биде да работи на подобрување на иднината