извештај

Македонија

Над 400 лица лани биле под посебни истражни мерки: Дел од операциите продолжиле и годинава

Државниот обвинител Љубомир Јовески во вторник пред членовите на Комисијата за надзор над спроведување на мерките за следење на комуникациите ќе треба да ги образложи