izbori 2017

Македонија

Редари од СДСМ ги чуваа штабовите на ВМРО-ДПМНЕ во Скопје

Виктор Јованов
За време на вчерашниот голем митинг на СДСМ во Скопје, од страна на владејачката партија дополнително биле ангажирани лица да ги обезбедуваат партиските простории на