iskrsen

Македонија

Искршен автомобилот на Митева од ВМРО-ДПМНЕ

А1он
Оштетено возилото на Марија Митева член на Извршниот Комитет и Портпарол на ВМРО-ДПМНЕ. Информацијата проследена со фотографии од искршеното возило ја објави токму Митева на