isceznuvanje

Македонија

(ВИДЕО) Таткото на исчезнатиот Самоил: Тој е убиен и некаде фрлен бидејќи носеше пари со себе

Орце Костов
Помина една година од исчезнувањето на младиот скопјанец Самоил Костадиновски кој на 3 март сред бел ден беше грабнат и од тогаш му се губи
Свет

Интерпол: „Исчезнувањето“ на претседателот Менг не влијае не нашата работа

Меѓународната полициска организација (Интерпол) денеска соопшти дека е запозната со информациите за „претпоставеното исчезнување“ на нејзиниот претседател Менг Хонгвеј, додавајќи дека случајот сепак е во надлежност