irina panovska

Македонија

Реакција на Ирина Пановска Ставридис на прес конференцијата на ВМРО-ДПМНЕ

А1он
Медицинскиот директор на Хематологија, Ирина Пановска Ставридис реагираше на прес конференцијата на ВМРО-ДПМНЕ на која изнесоа дека повторно на тендер над 3 милиони евра од