interesno

Магазин

Лидерот на израелските лабуристи по 47 години ги избричи мустаќите за да му читаат од усни

А1он
Лидерот на израелската Лабуристичка партија Амир Перец се појави на телевизија без мустаќи, првпат после 47 години, со објаснување дека благодарејќи на тоа Израелците ќе