ilija gromovnik

Македонија

Нов прислушкуван разговор објавен на интернет

Кристијан Ландов
Нов телефонски разговор е објавен на руската мрежа „vk.com“, од лице со корисничко име Илија Громовник. Во аудиото се тврди дека се слуша гласот на