igumen

Македонија

Игуменот Фотиј (Александар Костовски) депортиран од Косово во Северна Македонија

А1он
Игуменот на манастирот Девина вода на СПЦ во општина Звечан, отец Фотиј, кој е државјанин на Северна Македонија и чие граѓанско име е Александар Костовски,