humanitarna kampanja

Македонија

Завршува хуманитарната кампања „Macedonia You are a Sunflower”

А1он
Претседателот на Собранието на Република Македонија, Талат Џафери денеска ќе се обрати на затворањето на хуманитарната кампања „Macedonia You are a Sunflower” што ќе се