holivud

Магазин

Американската филмска академија го исклучи продуцентот Харви Вајнстин

А1он
Американската академија за кинематографија, која ги доделува наградите „Оскар“, го исклучи од своите редови обвинетиот продуцент за сексуално злоставување Харви Вајнстин. Академијата, во која од