zanimlivosti

Магазин

Природата речиси секогаш надвладува над човековите творби

А1он
На Твитер и интернет-просторот честопати се објавуваат слики од тоа како предмети – плодовите на човековата рака „се стопуваат“ со природата… Следат неколку примери. 1.
Магазин

Истражување: Онлајн наставата е ефикасна исто колку и летниот распуст

А1он
Студија на Универзитетот Гете во Франкфурт заклучи дека учењето од далечина, воведено како резултат на епидемиолошките мерки, не ги донесе посакуваните ефекти, туку довело до