hart

Македонија

Димитров: Северна Македонија годинава претставува случај на надеж и охрабрување за регионот и Европа

А1он
Министерот Димитров пред германските пратеници го презентираше постигнатиот успех во односите со соседите, пред се преку договорите со Грција и Бугарија, и понуди кус осврт