hanis bagasov

Култура

Краткиот филм „Скакулци“ на младиот автор Ханис Багашов првонаграден на European Short Pitch

А1он
Во рамки на European Short Pitch, краткиот филм во развој „Скакулци“ на младиот македонски филмски автор Ханис Багашов ја доби првата награда, која ја доделува