granicar

Македонија

Дебата за полиграф за граничарите: Сите што се лојални и чесни не треба да стравуваат

Орце Костов
Втора сесија од дебатата дали да се воведат полиграфи за службеници кои работат на високоризични работни места на граничната линија со цел се превенира можна