granica pecat so severna makedonija

Македонија

Од полноќ македонските граѓани во Грција влегуваат само со пасош

А1он
Белите ливчиња на кои до вчера грчките гранични полицајци ни ставаа печати за влез во нивната земја, од синоќа на полноќ заминаа во историја. Официјално
Македонија

Во пасошите на граница почна да се става печат со новото име

А1он
Печат со новото име Република Северна Македонија почна да се става во пасошите при влез или излез од државата на граничните премини, согласно спроведувањето на