grafit

Македонија

Полицаец фатен како црта графити со натпис „ВМРО-ДПМНЕ“

Полицаец вчера по полноќ бил затекнат во Тетово како црта графити со политичка содржина на јавна површина, дознава „А1он“. Кога полициска патрола при обиколка на