градежништво

Економија

За шест години, над 362 милиони евра народни пари кај седум градежни комапнии

Седум градежни комапнии 15 години стојат во „топ 10“ по добивање народни пари од државни тендери: „Жикол“, „Пелистер“, „Бауер БГ“, „Илинден Струга“, „Спектартермо“, „НБ-Компани“ и