gotovina

Регион

Српската влада соработката со Хаг ја сведува на техничко ниво

А1он
Владата на Србија ги тргна од дневен ред сите точки кои се однесуваат на достава на документација на Хашкиот трибунал. Одлуката следуваше веднаш по ослободувањето