gosti

Македонија

„ЈК Травел“: Гостите од хотелот во Геракини нема да бидат исфрлени и ќе го продолжат својот одмор

Орце Костов
По веста дека туристи на агенцијата „ЈК Травел“ биле информирани да го напуштат хотелот „Хотелот Олеа Гарден“ во Геракини, Грција на неколку дена пред престојот,