gordana dimitrieska kocoska

Македонија

Димитриеска Кочоска: Министерката Ангеловска ми нема одговорено на ниедно барање

А1он
Дополнителната заменик-министерка за финансии од редовите на опозицијата Гордана Димитриеска Кочоска реагира на прес-конференцијата на министерката Нина Ангеловска која изјави дека буџетот е во добра