gocev

Македонија

Гочев: МВР ме казни со 100 евра за учество во Шарената револуција

А1он
Александар Гочев, активист во Шарената револуција, на својот Фејсбук профил објави дека треба да плати казна од 100 евра за фрлањето боја врз Собранието на