evtimovski

Македонија

Почина д-р Владимир Евтимовски од Тетово поради компликации од Ковид-19

А1он
Уште едно медицинско лице ја загуби битката со коронавирусот. Тетовскиот доктор, радиологот, Д-р Владимир Евтимовски од Клиничката болница во Тетово почина поради компликации предизвикани од