evropsko obvinitelstvo

Регион

По наредба на Европското обвинителство, полицијата упадна во хрватското Министерство за култура

А1он
По налог на Европското јавно обвинителство (ЕППО), хрватската полиција изврши упад во Министерството за култура и медиуми во врска со истрагата и понатамошните истраги за