energetska efikasnost

Економија

Четвртина од населението во Македонија не може да си го загрее домот: Енергетската сиромаштија се зголемува

Орце Костов
Меѓу 25 и 30 проценти од македонското население живее во енергетска сиромаштија, а тука не спаѓаат само луѓето кои се под прагот на сиромаштија, туку
Економија

Втор Парламентарен форум за Југоисточна Европа за енергетска ефикасност и клима

А1он
Во хотелот „Александар Палас“ денеска ќе биде одржан Парламентарен форум за Југоисточна Европа на тема енергетска ефикасност и клима, организиран од страна на Отворениот регионален
Економија

Конференција за мерки за енергетска ефикасност

А1он
Конференција за мерки за енергетска ефикасност и пристап до финансии за хотелиерството ќе се одржи денеска во Скопје, во организација на Министерството за економија, Програмата
Македонија

Нов лик и енергетско ефикасна фасада на зградата 13А на “Климент Охридски“

А1он
Новата сина боја на терасите, вака изгледа зградата број 13А на булеварот “Климент Охридски“. Станарите се задоволни, велат дека конечно и нашата зграда го доби