edinstvena makedonija

Македонија

„Единствена Македонија“: Кога Заев веќе тргнал да го менува името на автопатот, му предлагаме да се вика „Геноцид“

А1он
„Единствена Македонија“ е длабоко изненадена од определбата на Заев за повторно враќање на штетната тактика на екстремна кооперативност во спорот за името што ја применуваше
Македонија

Единствена Македонија: Заев, Иванов и Мицкоски да не разговараат за предлозите на Нимиц

А1он
Единствена Македонија и македонскиот народ се длабоко вознемирени од погубното залагање на СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ за концептот на една алтернатива наречен НАТО и ЕУ кој
Видео Македонија

ВИДЕО: Бачев поднесе иницијатива со која бара Македонија да не влезе во НАТО

А1он
Јанко Бачев како претставник на Единствена Македонија во Собранието поднесе иницијатива за донесување одлука за повлекување на одлуката за стапување на Република Македонија во членство
Македонија

„Единствена Македонија“ официјално ќе побара од Собранието повлекување од НАТО

А1он
„Единствена Македонија“ денеска во Собранието ќе поднесе иницијатива за донесување на одлука за повлекување на Одлуката за стапување на Република Македонија во членство во Северно-атланската
Македонија

НДМ стана „Единствена Македонија“: Сојуз со Русија и членство во Еворазиската унија

А1он
Централниот комитет на Народно движење за Македонија, денеска одржа седница во Скопје, на која што беа донесени одлуки за ребрендирање. – Централниот комитет како највисоко