dusko popovski

Македонија

Ваков објект во Бугарија изгорел за седум минути, среќа што нема жртви, вели поранешниот директорот на Универзална сала

Видно ме вознемири веста дека гори Универзална сала. Дојдов да видам што се случува, бев директор од 2005 до 2009 година, време во кое што