donor na organi

Македонија

Мајка на 10-месечно бебе е донорот на срце и на бубрези, која спаси три човечки животи

Мери Јордановска
40-годишната Јасмина, мајка која пред само 10 месеци го добила долгопосакуваното бебе е донорот на срце и на бубрези, која спаси три човечки животи. Таа,