doniraj kompjuter

Македонија

Ограбена канцеларијата на „Донирај Компјутер“ во Кавадарци

Борче Стаменов, кој со години поправа стари компјутери за голем број деца да имаат услови за следење на онлајн наставата, на фејсбук објави дека од