doencinja

Македонија

Во третиот квартал природниот прираст негативен, починати се 23 доенчиња

А1он
Природниот прираст во земјава во третото тримесечје од годинава е негативен. Податоците на Државниот завод за статистика покажуваат дека бројот на живородените деца во третото