dimce arosvski

Македонија

Арсовски: Ковачевски да се извини на македонскиот народ затоа што ја носи државата кон ново национално предавство

А1он
Димитар Ковачевски е срам за македонскиот народ. Продолжувањето по стапките на неговиот ментор Зоран Заев, каде што убедливо ја носи државата кон патот на пропаст
Македонија

(ВИДЕО) Арсовски: Секогаш кога СДСМ е на власт, во Република Македонија се прислушува

А1он
Секогаш кога СДСМ е на власт, во Република Македонија се прислушува. Во Република Македонија во моментов незаконски се прислушува. Институциите и граѓаните по доаѓањето на