deponija rusino

Македонија

Санација на депонијата Русино од март, надзорот ќе го врши Државниот инспекторат за животна средина

А1он
Старт на санација на депонијата Русино од март, под надзорот на Државниот инспекторат за животна средина, е договорено на средбата иницирана од Инспекторатот за животна
Македонија

(ВИДЕО) Морничава сцена во Русино: мртовечки ковчег фрлен на депонија

А1он
Фотографии и снимки од депонијата Русино близу Гостивар, на кои се гледаат мртовечки ковчези фрлени на ѓубриштето, се појавија денеска на социјалните мрежи. На дел