debelina

Магазин

Трансформација за 30 дена: Купуваше облека XXXL, а потоа одеднаш се појави во фустан величина S…

А1он
За тоа како е можно целосно да се смени физичкиот изглед ќе ни каже Елена Малинова. Таа успеа да изгуби дури 44 килограми и потполно
Магазин

Настинката не мора да е пречка за фитнес тренизите

А1он
Љубителите на фитнес вежбите и здравиот живот често се во дилема дали да продолжат со физичка активност кога се настинати. Општото правило гласи: Доколку настинката
Магазин

Жените со големи задници се попаметни и поздрави

А1он
Резултатите од најновото истражување на Универзитетот Оксфорд покажуваат поврзаност помеѓу долниот дел на телото, здравјето и интелигенцијата. Познат факт е дека количеството на маснотии во
Магазин

Луѓето со поголема тежина се поотпорни на студ, но не секогаш

А1он
Истражување спроведено на десетици пливачи, како и повеќе студии претходно, покажа дека луѓето кои имаат повеќе маснотии во телото, се поотпорни на студ, бидејќи масните
Магазин

Третина од младите Американци се со прекумерна тежина, што им пречи да служат во Армијата

А1он
Пентагон се соочува со тешкотии при регрутирањето за воен рок, бидејќи една третина од нив имаат прекумерна тежина што им пречи да ги вршат должностите