amanda fej

Магазин

Има 210 килограми, а луѓето ѝ плаќаат да јаде во живо

А1он
Млада девојка со свој еротски интернет-видеоканал, која е позната по нејзините 210 килограми, откри дека заработува стотици фунти така што јаде 10.000 калории дневно пред