danela

Македонија

Арсовска бара да се врати спомен обележјето на Ќосето

А1он
Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска достави иницијатива до Советот на Град Скопје за повторно поставување на спомен обележјето на македонскиот револуционер Андон Лазов Јанев