crveni eleci

Македонија

Твитер за црвените елеци на СДСМ: „На толкави плати, шетаат во елеци како од Црвен крст“

Орце Костов
„Што бе тоне бродов па облековте елеци за спасување?“, „Не знаат да пливаат, а ги очекува потоп на следните избори, па мораа вака да облечат