burek

Видео Македонија

(ВИДЕО) Граѓански активисти со „упад“ во „Јади бурек“

А1он
Во вчерашната емисија „Јади бурек“, граѓанските активисти му се јавија на водителот Јанко, во емисија во живо и прво ги пофалија успесите на ВМРО –