brajan

Македонија

Целта на „Црната листа“ е да видиме промена во однесувањето на оние кои се на неа, порача О’Брајан

А1он
Прашањето за улогата на санкциите на САД во борбата против корупцијата е малку сложено и целта е да видиме промена во однесувањето на поединците на
Македонија

Ковачевски и О’Брајaн: САД сакаат да ја видат Македонија како дел од ЕУ што побрзо

А1он
Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски, одржа заедничка прес- конференција со помошникот државен секретар за европски и евроазиски прашања на САД, Џејмс
Македонија

О’Брајaн: Граѓаните ќе имаат јасен избор во претстојните месеци, помеѓу визијата за движење кон Европа и нешто сосема друго

А1он
Граѓаните на Северна Македонија ќе имаат јасен избор во претстојните месеци, помеѓу визијата за движење кон Европа и нешто сосема друго. Ќе зависи од граѓаните
Македонија

О’Брајaн: Никогаш не сте биле поблиску до ЕУ, ајде да ја завршиме практичната работа

А1он
Никогаш не сте биле поблиску до ЕУ. Со малку работа може да ги направиме работите подобри. Планот за раст е многу поразличен од претходните понуди