berovsko

Македонија

Жител на беровско Смојмирово пронајден мртов во река

А1он
67-годишен човек од беровското село Смојмирово е пронајден починат во коритото на Смојмирска Река. Трагичниот настан го потврдија од беровската полиција, а смртта на несреќниот