bendzamin perks

Македонија

Национална работна група ќе врши анализа и ревизија на перинаталните смртни случаи

А1он
Новоформираната Национална работна група за анализа и ревизија на перинаталната смртност започна со подготовки за спроведување редовни систематски контроли на сите перинатални смртни случаи во