bazeni

Македонија

120 пазарни инспектори во контрола, на плажа од 100 квадрати дозволено е да има 15 луѓе

Маја Илиевска-Пачемска
Државниот пазарен инспекторат од денес во полн состав продолжува со контрола на спроведувањето на безбедносните протоколи за заштита од коронавирусот. На листата објекти за проверка