babovski

Македонија

Бабовски: Трипуновски повторно ја заплашува јавноста, двете пратки пробиотски јогурт се вратени во Србија

А1он
Собирање ситни политички поени и злоупотреба на чувствата на народот, се прес-конференциите кои изминатите два дена ги држи претседателот на Комисијата за земјоделство на ВМРО
Македонија

Бабовски: Да не се шират лаги зашто ниту една кривична пријава не може да ја спречи веќе создадената паника во јавноста

А1он
Директорот на Агенцијата за храна и ветеринарство (АХВ) Николче Бабовски денеска уште еднаш потврди дека се негативни резултатите од анализите за наводно присуство на резидуи
Македонија

„Ми смрди на риба“, „Јастребот на соседот ми ги нападна гулабите’: До Агенцијата за храна и ветеринарство стигнуваат чудни претставки

Орце Костов
Во Одделението за заштита на правата на потрошувачите во Агенцијата за храна и ветеринарство од почетокот на годинава досега се пристигнати 218 претставки, од кои
Економија

Бабовски: Почна аплицирањето за добивање на финансиска за произведени и предадени градинарски и овошни култури

А1он
Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој ги известува земјоделските производители дека започна поднесувањето на барања за финансиска поддршка за произведени и предадени