atanas simovski

Македонија

(ВИДЕО) Симовски: Бојкот на пописот би бил катастрофа за државата

Маја Илиевска-Пачемска
За пописот се шират лажни вести што нанесуваат штета на процесот и не смее да се дозволи бојкот, смета Апостол Симовски, директор на Државниот завод