antikorupciska

Македонија

Опозицијата обвини: Антикорупциска е филијала на ВМРО-ДПМНЕ

А1он
Опозицијата негодува зошто претседателот Трајко Велјаноски, дел од нив ги избриша од списокот пријавени за дискусија за Извештајот за работа на Државната комисија за спречување