angele ilievski

Македонија

Со 67 години адвокатот на Верушевски претендира на антикорупциската фотелја

Ангеле Илиевски е еден од кандидатите за член или претседател на новата Антикорупциска комисија. Иилиевски има полни 67 години, и по основ на старост беше