albanski parliament

Регион

(ВИДЕО) Албански пратеник активираше димни бомби, говорницата беше блокирана со столчиња

А1он
Во четвртокот во албанскиот парламент имаше инцидент кога пратеник на Демократската партија активираше неколку димни бомби. Салата се наполни со чад, а претседавачот Линдита Никола